Vacature Mid Level Jurist

Hallo, wij zijn LegalMatters.com en wij willen #1 brandprotector van de wereld worden. LegalMatters.com registreert, beheert, bewaakt en handhaaft merken en domeinnamen in de Benelux, Europese Unie en de rest van de (virtuele) wereld. Dit alles voor een eerlijke, concurrerende en transparante prijs..Kom jij ons daarmee helpen?

Waarom werken bij LegalMatters.com?

Wij vinden Talent belangrijker dan werkervaring. Elke dag nieuwe dingen leren, ontdekken en samen groeien.

Je bent onderdeel van een snel groeiend team met 12 professionals waarbij de gemiddelde leeftijd rond de 30 jaar ligt.

Je krijgt een prima arbeidsvoorwaardenpakket met een mooi salaris, een jaarlijkse opleidingsvergoeding, pensioenregeling, 25 vakantiedagen op basis van een fulltime werkweek en 8% vakantiegeld.

Je werkt nauw samen met de advocaten van www.DillingerLaw.nl.

Je werkt op een prachtige locatie op de Keizersgracht in Amsterdam voor toonaangevende cliënten in de Sport, Fashion, Media & Entertainment.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Je onderzoekt, deponeert, bewaakt en handhaaft wereldwijd de auteursrechten, domeinnamen, merkrechten- en modelrechten van onze cliënten. Je correspondeert met (internationale) cliënten, merk agenten en procedeert bij officiële instanties zoals BOIP, EUIPO of WIPO. Ook het opstellen en uit onderhandelen van commerciële contracten kan een dagtaak zijn. Bovendien ben je bezig met agendabeheer en dossierbeheer, en het ondersteunen van de senior juristen bij uitbouwen van de praktijk. 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken komend jaar 6  WO Juristen met 3-7 jaar werkervaring en die affiniteit hebben met Intellectueel eigendomsrecht. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is belangrijk. Indien je ook al gewerkt hebt met Exact online is dat zeker een pré! Daarnaast ben je Proactief, je houdt van Plezier maken en je bent een op en top Professional die (bijna) altijd Performed met een Passie voor Sport, Fashion of Media & Entertainment.

Hoe kom je in contact met LegalMatters.com?Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast en ben je ervan overtuigd dat jij met jouw persoonlijkheid en kennis de juiste kandidaat bent, stuur dan je CV + motivatie naar boekel(at)legalmatters.com. Als je vragen hebt over de vacature dan kun je bellen naar Piet-Hein Boekel op 06-24606263.