Nieuwe generatie, nieuwe kansen

Als merk (bedrijf) zou je natuurlijk het liefst zien dat de hele wereld jouw klant wordt, op deze manier boek je torenhoge omzetten en floreert jouw bedrijf als geen ander.

Waar tientallen duizenden euro’s maandelijks in de rondte vliegen om nieuwe klanten aan te trekken, veelal via de bekende kanalen als social media, televisie, radio en print media, is het ook goed om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op dit gebied.

Heb jij je al verdiept in de Metaverse? Dit wordt ook wel het nieuwe internet of het digitale universum genoemd. Hier zijn dagelijks miljoenen gebruikers actief, die met hun eigen avatar een digitaal leven leiden. Wie draagt de mooiste schoenen? Wie het mooiste shirt? Het is voor de gebruikers belangrijk om in de Metaverse goed voor de dag te komen.

Niet voor niks hebben de grote Metaverse werelden shops ingericht met kleding en andere accessoires om aan deze behoefte te voldoen. Er wordt al serieus geld verdiend met de verkoop van virtuele producten en diensten. Het is slim om

hiernaar te kijken en op deze manier nieuwe trends te volgen, door te filteren op meest verkochte artikelen. Maar nog slimmer: treed toe tot de Metaverse en etaleer jullie eigen producten in de verschillende shops. 

Wanneer de jonge generatie gebruikers gewend is om bepaalde artikelen van een merk te kopen in de Metaverse, kun je daarnaast de aanname doen dat zij een soortgelijke aankoop zullen doen in de “echte wereld”. Zij zullen zowel naar digitale als fysieke producten vragen. Een nieuwe groep klanten is hier geboren.

Laat geen kansen liggen, ieder merk kan een digitale transformatie maken. Zorg ervoor dat je jouw merk als digitaal product/dienst kan verkopen en bescherm deze met een merkregistratie.

Wij informeren jou graag! Wil je weten hoe je jouw merk Metaverse ready kunt maken? Doe dan snel de check hieronder.

Mark Wiggelaar

wiggelaar@legalmatters.com

088-6288388