Home » Member worden

Member worden bij LegalMatters.com

Een vaste prijs voor iedere dienst

Wij werken op basis van fixed fees. Dit betekent dat wij vooraf een prijs afspreken, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Een eigen bedrijfsjurist op afstand

Met de vaste bedrijfsjurist kun je onbeperkt overleggen voor maar € 47,- per maand. Heb je vragen of zit je met een probleem? Jouw bedrijfsjurist staat altijd voor je klaar.

Transparantie, efficiency en zekerheid

Contracten, documenten, zakelijke afspraken, soms conflicten: het hoort allemaal bij het ondernemen maar het kost (te) veel tijd. Wij bieden duidelijkheid.

Handige tools, tips en updates

Updates over recente juridische ontwikkelingen en handige tools en tips die jou dagelijks kunnen helpen bij het ondernemen.

Aanmelden als member

Meer informatie over het Membership

Juridische advisering, contracten en documenten,  zakelijke afspraken en soms conflicten: het hoort allemaal bij het ondernemen maar kost vaak (te) veel tijd en geld. Als er juridische vragen en kwesties zijn, dan willen ondernemers duidelijkheid:  wat kost het? Zijn die kosten acceptabel? Blijft het bij die kosten? Transparantie, efficiency en zekerheid. Dat is wat het Membership van LegalMatters.com biedt.

 

LegalMatters.com Wat is het ?

LegalMatters.com (2005) is een innovatieve juridische dienstverlener, actief op de zakelijke markt, voornamelijk in het middensegment . Wij bieden de mogelijkheid tot onbeperkt overleg met een eigen, vaste jurist op basis van het Membership à EU 47,- per maand. Daarnaast biedt LegalMatters.com een scala aan juridische diensten en producten tegen een fixed fee.

 

LegalMatters.com Membership. Hoe werkt het ?

LegalMatters.com is een zogenaamd ‘Membership-based’ dienstverlener.  Als een onderneming zich aansluit als Member krijgt deze onderneming een eigen, vaste jurist toegewezen. Deze blijft gedurende het Membership het vaste aanspreekpunt, waardoor zij of hij bekend raakt met de organisatie en haar activiteiten. De aangesloten onderneming kan door het Membership onbeperkt met de eigen jurist overleggen over juridische vragen en kwesties.

LegalMatters.com biedt mij altijd de juiste oplossingen op juridisch gebied. Het is fijn dat ik bij LegalMatters.com mijn eigen vaste jurist heb, dit zorgt voor een soepele communicatie.

kjell-peters-150x150-circle

Kjell Peters

CEO/ Het staat

Waar kunnen wij jou mee helpen?

LegalMatters.com

Ben je al klant of nog niet? Onze juristen staan altijd voor je klaar

jolien_footer (1)

Arbeidzaken

Jolien Mooij

ph_footer (1)

Merken

Piet-Hein Boekel

albert_footer (1)

Ondernemen

Albert S. Oegema

daisy_footer (1)

Overeenkomsten

Daisy Kruijver

Waar kunnen wij jou

mee helpen?

Personeelszaken, juridische advisering, contracten en documenten, zakelijke afspraken en conflictoplossingen.