Juridische diensten en producten

Naast het Membership biedt LegalMatters.com passende producten voor iedere juridische vraag of kwestie. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen en reviewen van verschillende overeenkomsten, het opstellen van algemene voorwaarden, het uitbrengen van een juridisch advies in verschillende situaties  of het afhandelen van een gehele zaak door middel van een schikking met de wederpartij of een procedure bij de rechtbank. De prijs van deze producten is altijd fixed fee en worden uitgevoerd door een ervaren jurist van LegalMatters.com. Goed om te weten is dat deze diensten en producten ook beschikbaar zijn voor niet-members.

Een vaste prijs voor iedere dienst

Wij werken op basis van fixed fees. Dit betekent dat wij vooraf een prijs afspreken, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Een eigen bedrijfsjurist op afstand

Met jouw vaste bedrijfsjurist kun jij onbeperkt overleggen voor maar € 47,- per maand. Heb je vragen of zit je met een probleem? Jouw bedrijfsjurist staat altijd voor je klaar.

Transparantie, efficiency en zekerheid

Contracten, documenten, zakelijke afspraken, soms conflicten: het hoort allemaal bij het ondernemen maar het kost (te) veel tijd. Wij bieden duidelijkheid.

Handige tools, tips en updates

Updates over recente juridische ontwikkelingen en handige tools en tips die jou dagelijks kunnen helpen bij het ondernemen.

Aanmelden als member

LegalMatters.com biedt mij altijd de juiste oplossingen op juridisch gebied. Het is fijn dat ik bij LegalMatters.com mijn eigen vaste jurist heb, dit zorgt voor een soepele communicatie.

kjell-peters-150x150-circle

Kjell Peters

CEO/ Het staat

Waar kunnen wij jou mee helpen?

LegalMatters.com

Ben je al klant of nog niet? Onze juristen staan altijd voor je klaar

jolien_footer (1)

Arbeidzaken

Jolien Mooij

ph_footer (1)

Merken

Piet-Hein Boekel

albert_footer (1)

Ondernemen

Albert S. Oegema

daisy_footer (1)

Overeenkomsten

Daisy Kruijver

Waar kunnen wij jou

mee helpen?

Personeelszaken, juridische advisering, contracten en documenten, zakelijke afspraken en conflictoplossingen.