*Overeenkomst review                   *Vaststellingovereenkomst                   *Merkonderzoek                   *Algemene voorwaarden                   *Merken registreren                   *Arbeidsovereenkomst                   *Juridische brief opstellen                   *Incasso-service                   *Fixed fee                   *Vaststellingovereenkomst                   *Personeelshandboek                   *Outsourcing                   *Arbeidsvoorwaarden                   *Samenwerkingsovereenkomst                   *Huurzaken bedrijfsruimte                   *Conflicten                   *Juridisch advies                   *Je eigen vaste jurist                  

Je eigen, vaste jurist voor 47,- per maand

en fixed fee juridische diensten.

Volledig ontzorgd met je eigen, vaste jurist en aanvullende juridische diensten tegen een fixed fee. Dan kun jij eindelijk gewoon doen waar je goed in bent. Hoe makkelijk wil jij het hebben?

Of bel voor meer info

088 - 6288388

Bekijk hier een overzicht van al onze producten en diensten.

Uitgelichte producten

Medewerker ontslaan

Wij kunnen jou helpen bij het opstellen van een vaststellingsovereenkomst of met een procedure bij het UWV of bij de rechter.

Merken registreren

Door het registreren van jouw merk bescherm je jouw productnaam, logo of bedrijfsnaam. Hiermee onderscheid je jouw bedrijf van andere bedrijven.

Overeenkomsten opstellen

Een goede overeenkomst vormt de basis van een prettige en bestendige samenwerking. Het voorkomt onnodige discussies en conflicten.

Juridische brief opstellen

Soms kom je er even niet meer uit met een andere partij, en is het nodig dat een juridisch inhoudelijke brief wordt verzonden.

Het membership van LegalMatters.com

Een vaste prijs voor iedere dienst

Wij werken op basis van fixed fees. Dit betekent dat wij vooraf een prijs afspreken, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Een eigen bedrijfsjurist op afstand

Met jouw vaste bedrijfsjurist kun jij onbeperkt overleggen voor maar 47,- per maand. Heb je vragen of zit je met een probleem? Jouw bedrijfsjurist staat altijd voor je klaar.

Transparantie, efficiency en zekerheid

Contracten, documenten, zakelijke afspraken, soms conflicten: het hoort allemaal bij het ondernemen maar het kost (te) veel tijd. Wij bieden duidelijkheid.

Handige tools, tips en updates

Updates over recente juridische ontwikkelingen en handige tools en tips die jou dagelijks kunnen helpen bij het ondernemen.

LegalMatters.com biedt mij altijd de juiste oplossingen op juridisch gebied. Het is fijn dat ik bij LegalMatters.com mijn eigen vaste jurist heb, dit zorgt voor een soepele communicatie.

kjell-peters-150x150-circle

Kjell Peters

CEO/ Het staat

Waar kunnen wij jou mee helpen?

LegalMatters.com

Ben je al klant of nog niet? Onze juristen staan altijd voor je klaar

jolien_footer (1)

Arbeidzaken

Jolien Mooij

ph_footer (1)

Merken

Piet-Hein Boekel

albert_footer (1)

Ondernemen

Albert S. Oegema

daisy_footer (1)

Overeenkomsten

Daisy Kruijver

Waar kunnen wij jou

mee helpen?

Personeelszaken, juridische advisering, contracten en documenten, zakelijke afspraken en conflictoplossingen.