Meet members: Yellowbrick Nederland

Meet members: Yellowbrick Nederland

In de rubriek ‘Meet members’ geven we een kijkje in de keuken van onze members. Met deze keer: Jeffrey Wolvekamp, algemeen directeur van Yellowbrick Nederland. “Blijf je verbazen anders kun je niet verbeteren of innoveren en sta je stil.”

Meet members: Yellowbrick Nederland

Jeffrey (37) is algemeen directeur bij Yellowbrick Nederland en is hiervoor binnen Yellowbrick verantwoordelijk geweest voor business development in de rol van sales en commercieel manager. Hij is na zijn opleiding European Business Administration aan de slag gegaan als management trainee bij Ormit Management Development en heeft daarna verschillende functies gehad in het bankwezen op het snijvlak van business development en informatietechnologie. Hij heeft mogen meedenken en meewerken aan innovatieve producten zoals iDEAL, mobiel bankieren en contactloos betalen.

1. Wat doet Yellowbrick precies?

Kort gezegd: mobiel parkeren via de Yellowbrick parkeerapp. Yellowbrick is aanbieder van mobiel parkeren en dochter van Waysis, een Nederlands familiebedrijf. De ondernemende familie achter Waysis begon in 1927 als Taxameter Centrale en groeide uit tot marktleider op het gebied van innovatieve verkeers- en mobiliteitssystemen. In de afgelopen tien jaar kregen steeds meer mensen een mobiele telefoon en in heel Nederland groeide de behoefte aan meer parkeergemak en achteraf betalen. Zo zag Waysis kansen voor mobiel parkeren. In 2006 ontstond het merk Yellowbrick en begon Nederland met ‘bricken’.

Wil je ook bricken? Ontdek jouw exclusieve actieaanbod!

  • Meld je gratis aan met de actiecode LEGAL
  • Ga naar www.yellowbrick.nl en klik op ‘Vraag mobiel parkeren aan’.
  • De actie geldt tot en met 31 januari 2016

2. Wat is de belangrijkste ondernemersles die je zou willen delen?

Blijf je verbazen anders kun je niet verbeteren of innoveren en sta je stil.

3. Wat is het hoogtepunt in jouw carrière tot nu toe?

De voordracht en mijn benoeming tot algemeen directeur van Yellowbrick Nederland.

4. Waar sta je over vijf jaar?

Over vijf jaar hoop ik als mens gegroeid te zijn en mijn passie voor ondernemerschap verder invulling gegeven te hebben. Voor wat betreft mijn carrière kijk ik niet verder dan twee jaar vooruit. Ik hoop dat ik de komende jaren nog leiding mag geven aan Yellowbrick Nederland om samen met mijn gedreven en enthousiaste collega’s heel Nederland aan het bricken te helpen in een inspirerende werkomgeving.

5. Waarom is Yellowbrick member geworden bij LegalMatters.com?

De dienstverlening van LegalMatters.com sluit aan bij onze eigen merkwaarden. Op het gebied van klantgerichtheid, laagdrempeligheid en transparantie is er een fit en dat is heel fijn. Bij LegalMatters.com weet je vooraf waar je aan toe bent qua dienstverlening en kosten.